Berichten in wachtrij

Boven  Vorige  Volgende

Menu - Personeel - Personeel consulteren - Selectie personeelslid - Berichten in wachtrij

 

In deze lijst vindt u een overzicht van alle mogelijke RLs die in de wachtrij kunnen gezet worden en die eventueel al in de wachtrij staan. In het laatste geval ziet u een vinkje staan naast de betreffende RL.

 

Wanneer u een vinkje zet naast een RL komt er bij elke RL (behalve RL9) een popup waar verdere details kunnen worden ingevuld. Wanneer deze details ingevuld zijn, klikt u op OK.

 

Vergeet niet te klikken op Berichten in wachtrij opslaan/verwijderen, om hetgeen u net geselecteerd en ingevuld hebt, effectief in de wachtrij te plaatsen om te controleren op fouten!!

 

Als u net een bericht foutief in de wachtrij geplaatst hebt, dan vinkt u deze gewoon uit en klikt u terug op Berichten in wachtrij opslaan/verwijderen. Het is dus zo dat enkel de RLs die aangevinkt staan bewaard worden in de wachtrij, de rest wordt verwijderd.

 

Als het bericht moet verstuurd worden, maar u hebt bijvoorbeeld een verkeerde ingangsdatum ingevuld, dan kunt u dit nog wijzigen. U klikt op de knop Details. Hier kunt u de details gaan aanpassen. Wanneer u klaar bent, klikt u op OK en opnieuw niet vergeten onderaan te klikken op Berichten in wachtrij opslaan/verwijderen om uw wijzigingen op te slaan!