Menu help

Boven  Vorige  Volgende

Het help menu ziet er als volgt uit:

 

 

Supportsite

Via deze link komt u terecht op de supportsite (http://www.informatsoftware.be/support). Als u iets onduidelijk vindt of iets zoekt, moet u zeker eens een kijkje nemen op deze site.

U kunt zich registreren op deze website door op de knop Registreren te klikken. Binnen de kortste keren krijgt u dan een bevestigingsmail dat u zich kunt aanmelden.

 

Hulp op afstand

Soms kan het handig zijn dat een Informatmedewerker kan meekijken op het scherm van de gebruiker om te zien wat er misloopt. In sommige gevallen zal de Informatmedewerker vragen om onderstaande link aan te klikken. Vervolgens hoeft u enkel de ActiveX control te installeren (indien dit nog niet gebeurd was) en het nummer door te geven dat weergegeven wordt op uw scherm.

Op deze manier krijgt de Informatmedewerker uw scherm te zien.

 

Discussieforum

Het discussieforum van informat is een plaats waar gebruikers problemen of tips kunnen melden en waarop kan gereageerd worden.

 

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wanneer u start met Informat, raden we aan om deze veelgestelde vragen eens aandachtig te lezen.

 

Update nieuws

Wekelijks wordt door ons een nieuwe versie op de server geplaatst. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of u nu met de laatste versie werkt of niet, u werkt altijd met de nieuwste versie.

In dit onderdeel vindt u af en toe een toelichting bij de zaken die gewijzigd of nieuw zijn.

 

Downloads

Hier kunt u een aantal zaken downloaden, zoals handleidingen.

 

Begeleiding

Hieronder vindt u een aantal begeleidende documentjes die u kunnen helpen bij het op punt stellen van bepaalde dossiers of bij bepaalde acties.