Startscherm

Boven  Vorige  Volgende

Het menu wordt dynamisch opgebouwd. Dit houdt in dat u, afhankelijk van de rechten die u kreeg van uw beheerder, wel of geen toegang krijgt tot bepaalde onderdelen van de applicatie. Onderdelen van het menu die niet toegankelijk zijn, zullen in het licht grijs getoond worden.

 

Het startscherm van iPersoneel ziet er als volgt uit:

 

 

Telkens wanneer u zich aanmeldt in het programma, komt u terecht in een bepaald schooljaar en een bepaalde school. Afhankelijk van de ingestelde rechten, kunt u via de knop rechts boven School/schooljaar wijzigen, de gegevens gaan opvragen van een geselecteerde school in een geselecteerd schooljaar.

 

 

U selecteert schooljaar en school uit de aangeboden keuzelijsten. Merk op dat u hier enkel de scholen te zien krijgt waarop u als gebruiker rechten op hebt. Het aantal aangeboden items zal dus verschillen van gebruiker tot gebruiker. Hebt u bijvoorbeeld in een bepaald schooljaar nog geen toegang tot een bepaalde school, dan kunt u uw beheerder contacteren.

 

Om uw keuze te bevestigen, klikt u op de knop Selecteer. De gegevens van de gekozen school worden dan geladen.

Wilt u het schooljaar of school toch niet veranderen, klik dan op de knop Annuleren. U blijft dan aangemeld in het oorspronkelijke schooljaar en school.

 

Vinkt u Deze selectie als standaard instellen aan, dan komt u de volgende keer als u aanmeldt, automatisch terecht in deze combinatie van schooljaar en school.